JognyilatkozatA honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket:

A Magyar György és Társai Ügyvédi Iroda által működtetett szerver automatikusan tárolja a honlap látogatóinak alábbi adatait:

- a látogató IP-címe,
- a látogatás időpontja.

Az Ügyvédi Iroda ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, végül a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használja fel.

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma – más személy szerzőségének kifejezett feltüntetése hiányában - az Ügyvédi Iroda szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A Magyar György és Társai Ügyvédi Iroda logó védjegyoltalom alatt áll. A honlap szöveges és képi tartalmának felhasználása és többszörözése csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik az Ügyvédi Irodát. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, avagy jogi tanácsadásnak.

Az Ügyvédi Iroda folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. Az Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Az Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Ügyvédi Irodát semmiféle felelősség nem terheli.